Fit si center je ustanovila univ. dipl. prof. športne vzgoje Lara Rosina, inštruktorica, ki je diplomirala iz programa skupinske športne vadbe za mamice in dojenčke. Usposobljena je za vodenje vadbe v nosečnosti in po porodu, saj je pridobila tudi kvalifikacijo Združenja fizioterapevtov Slovenije, ki edino v državi izdaja uradna potrdila za vodenje vadbe v tem obdobju.

Druga pridobljena znanja:

-inštruktor skupinskih vadb
-vaditelj vadbe v nosečnosti in po porodu
-vaditelj SMS tehnike
-opravljen tečaj za maserja klasičnih masaž
-opravljen certificiran tečaj za Bioptron
– Učitelj smučanja 2,
– učitelj teka na smučeh 2,
– vaditelj plavanja.

Ana Katarina Kuhelnik uni. dipl. trener plesa in vaditeljica pedokinetike® (2. nivo vodenja v omejenem obsegu).

Urška Resnik, osebna trenerka z NCSF AFP licenco in pilates inštruktorica (licenca Gimnastične Zveze Slovenije, STOTT Pilates licenca, Progressive pilates licenca) z 12-letnimi delovnimi izkušnjami.  Zadnja 4 leta sem živela v tujini, kjer sem poučevala vadbo in imela osebne treninge (s prehranskim svetovanjem) za pripadnike Air Force-a (ameriške letalske enote), ter za ostale zaposlene v NATO bazi in zlasti njihovimi družinami.  Leta 2017 sem opravila NPK kvalifikacijo in pridobila naziv maser. Opravila sem tečaj za klasično švedsko masažo in masažo nosečnic.
Vodim vadbe kot so pilates, jogalates (kombinacija joge in pilatesa), vinyasa joga, bootcamp in podobni HIIT treningi, aerial joga.

V prostem času se rada ukvarjam s športom, posebno mesto v mojem srcu pripada cestnemu kolesu, sicer pa za svoje veselje še pletem (ja, res pletem, prav ste prebrali) in se lotim vsakršnih del okoli hiše in kakšnih manjših DIY projektov.