Fit si center je ustanovila univ. dipl. prof. športne vzgoje Lara Rosina, inštruktorica, ki je diplomirala iz programa skupinske športne vadbe za mamice in dojenčke. Usposobljena je za vodenje vadbe v nosečnosti in po porodu, saj je pridobila tudi kvalifikacijo Združenja fizioterapevtov Slovenije, ki edino v državi izdaja uradna potrdila za vodenje vadbe v tem obdobju.

Druga pridobljena znanja:

-inštruktor skupinskih vadb
-vaditelj vadbe v nosečnosti in po porodu
-vaditelj SMS tehnike
-opravljen tečaj za maserja klasičnih masaž
-opravljen certificiran tečaj za Bioptron
– Učitelj smučanja 2,
– učitelj teka na smučeh 2,
– vaditelj plavanja.

 

Ana Katarina Kuhelnik uni. dipl. trener plesa in vaditeljica pedokinetike® (2. nivo vodenja v omejenem obsegu).

 

 

 

 

 

 

Urška Resnik, osebna trenerka z NCSF AFP licenco in pilates inštruktorica (licenca Gimnastične Zveze Slovenije, STOTT Pilates licenca, Progressive pilates licenca) z 12-letnimi delovnimi izkušnjami.  Zadnja 4 leta sem živela v tujini, kjer sem poučevala vadbo in imela osebne treninge (s prehranskim svetovanjem) za pripadnike Air Force-a (ameriške letalske enote), ter za ostale zaposlene v NATO bazi in zlasti njihovimi družinami.  Leta 2017 sem opravila NPK kvalifikacijo in pridobila naziv maser. Opravila sem tečaj za klasično švedsko masažo in masažo nosečnic.
Vodim vadbe kot so pilates, jogalates (kombinacija joge in pilatesa), vinyasa joga, bootcamp in podobni HIIT treningi, aerial joga.

V prostem času se rada ukvarjam s športom, posebno mesto v mojem srcu pripada cestnemu kolesu, sicer pa za svoje veselje še pletem (ja, res pletem, prav ste prebrali) in se lotim vsakršnih del okoli hiše in kakšnih manjših DIY projektov.

 

 

Katja Jecl, fizioterapevtka, ki ji delo s pacienti ni tuje, saj je leta 2014 zaključila Srednjo zdravstveno šolo v Celju. Kot zlata maturantka z doseženimi vsemi možnimi točkami na poklicni maturi je svojo poklicno pot nadaljevala na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani – smer fizioterapija. Je zabavna, ambiciozna, rada se rekreativno ukvarja z različnimi športi in pridobiva znanje na različnih področij fizioterapije. Opravljen ima tečaj 2. stopnje kineziološkega tapinga, v prihodnje pa si želi opraviti še kakšnega, predvsem s področja manualne terapije.

V času študija je opravila veliko kliničnih vaj v Ljubljani, delala je na URI Soča, v porodnišnici Ljubljana, v Zdravstvenem domu Bežigrad, na Polikliniki, Nevrološki in Ortopedski kliniki in različnih oddelkih UKC-ja (kardiološkem, nevrološkem, respiratornem…). Lani poleti je enomesečno prakso opravljala tudi v Zdravilišču Dobrna, počitniško delo v Zdravstvenem domu Žalec, v prostem času pa se izpopolnjuje pri zasebnem manualnem terapevtu, ki ji podaja novo znanje in izkušnje.